««« Terug naar ZOAB Home
 

22-11-2016 Word ook lid van de ZOAB en LWO

"De Landelijke Woonboten Organisatie (LWO) behartigt de belangen van woonbootbewoners, ondersteunt haar leden, stimuleert activiteiten die van belang zijn voor het wonen op het water en onderhoudt een uitgebreid netwerk om haar doelen te bereiken. De LWO doet dat samen met haar leden".

Woonbootbewonersin Rotterdam zijn (over het algemeen) lid van de ZOAB. Ben je dat nog niet? Word lid en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. De ZOAB behartigd de belangen voor 'alle' woonboot bewoners in Rotterdam. Soms zijn er problemen en die moeten opgelost worden. Veelal merken de bewoners hier weinig van, maar achter de schermen is de ZOAB druk bezig om dat in goede banen te begeleiden. Door lid te worden van de ZOAB horen en zien wij nog meer. Dit stelt ons in staat om problemen te voorkomen, voordat het een echt probleem wordt. Wacht dus niet af en steun de ZOAB. Voor het geld hoef je het niet te laten. Het lidmaatschap per ark of woonboot (ongeacht het aantal bewoners) bedraagt slechts € 15,00 per jaar Arkbewoners van 65+ betalen slechts € 7,50 per jaar aan contributie.  

Lid worden van de LWO is ook aan te raden. Voor slechts € 24,50 per jaar word u lid van de LWO en kunt u als lid zijnde 10% korting krijgen op een DOV Scheepsverzekering. De LWO is niet alleen voor schepen in Rotterdam, maar voor landelijke items. één van de bekenste items op dit moment is misschien wel de hypotheken. De LWO behartigd de belangen voor alle woonschepen in Nederland en met uw steun en stem staan wij samen sterk, voor ene goed geregeld landelijk beleid!
Klik op deze link http://www.lwoorg.nl/contact/ en word ook lid van de LWO.

 
   
««« Terug naar ZOAB Home  
   
 
Menu

 

 

 

 
 
 
 
 
SNEL MENU AANMELDEN
 
Aanmelden Nieuwsbrief voor het laatste nieuws of belangrijke mededelingen
Klik hier om je aan te melden

Aanmelden als lid van de Vereniging ZOAB en krijg toegang tot de site
Klik hier om je aan te melden

FORUM

Praat mee in het Forum van ZOAB
over van alles met en over
en om het wonen op het water.

Klik hier om je aan te melden

CONTACT

Het algemene e-mailadres van
ZOAB voor alle vragen: info@zoabrotterdam.nl

Bankrekening: ING 8129483

       
© 2013 Vereniging ZOAB Rotterdam | lid worden | Opzeggen | Contact | Privacy Beleid |