Verslag Algemene Leden vergadering (ALV 2019)

Woensdag 27 maart 2019 was weer de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van ZOAB Rotterdam in het gebouw van de Speeltuin Het Noorden aan de Noorderkanaalweg 6.

Stedin & Gemeente Rotterdam waren aanwezig op de ALV ivm de walaansluitingen.
De ZOAB had, Alco de Lange van Stedin, en Henk de Kok en Marcel van den Berg van de Gemeente Rotterdam (Portefeuille ligplaatsen/woonboten) uitgenodigd om aanwezig te zijn op de Algemene Leden Vergadering. In de maanden voor de ALV heeft de ZOAB diverse gesprekken gevoerd met Stedin en de gemeente betreffende de walaansluitingen zoals gas, elektra en riool. Kabel en KPN vallen onder de verantwoordelijkheid van de netbeheerder van die aansluitingen. De ZOAB heeft een online vragenformulier samengesteld en deze naar alle leden verstuurd. Dit om een goed beeld te krijgen wat de algemene staat is van die aansluitingen en of er bijzonderheden waren. Die waren er. Leden van de ZOAB zullen binnenkort meer informatie ontvangen omtrent de plannen van de walaansluitingen Gas, Elektra. Het Riool zal een tweede hoofdstuk zijn. Veel tijd was voor dit agenda punt ingeruimd en na alle vragen en op- en aanmerkingen zat het eerste deel van de ALV erop.

Het tweede deel van de ALV, de begroting, de bestuursleden die zich verkiesbaar hebben gesteld voor een extra termijn, en de rondvraag verliepen soepel en vlot. Zodra de notulen klaar zijn, zullen alle leden daar een bericht van ontvangen.

Ben je nog niet lid van de ZOAB?
email ons op info@zoabrotterdam.nl of klik op deze link en meld je aan als lid van ZOAB en blijf ook op de hoogte van alle plannen, veranderingen en de plannen omtrent de walaansluitingen. Naast informatie, kan je ook altijd mee praten of meedenken. Samen staan we sterk. En voor de kosten hoef je het niet te laten. Wordt lid!

Agenda punten van de afgelopen ALV:

 

 

 

       
 
 
 
 
 
SNEL MENU AANMELDEN
 
Aanmelden Nieuwsbrief voor het laatste nieuws of belangrijke mededelingen
Klik hier om je aan te melden

Aanmelden als lid van de Vereniging ZOAB en krijg toegang tot de site
Klik hier om je aan te melden

FORUM

Praat mee in het Forum van ZOAB
over van alles met en over
en om het wonen op het water.

Klik hier om je aan te melden

CONTACT

Het algemene e-mailadres van
ZOAB voor alle vragen: info@zoabrotterdam.nl

Bankrekening: ING 8129483

       
2013 Vereniging ZOAB Rotterdam | lid worden | Opzeggen | Contact | Privacy Beleid |